ΠΡΟΦΙΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ Μ' ΕΜΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η ALEACARGO αποτελείται από μία μεγάλη, έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται για την ασφαλή Αποθήκευση-Μεταφορά- Διανομή με συνέπεια, αξιοπιστία, ασφάλεια και υπευθυνότητα.
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς και διανομής, στις περιοχές της Πελοποννήσου, του Αργοσαρωνικού και της Δυτικής Ελλάδας. Ξεχωρίζουμε για τις υποδομές μας, τις ψυκτικές εγκαταστάσεις στις αποθήκες μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

0
ΚΕΝΤΡΑ LOGISTICS ΣΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΙΣΘΜΟ, ΠΑΤΡΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ
0
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΑΣ
0
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ
0
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ & Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Συνέπεια λόγων και έργων: Μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας

Η ALEACARGO ξεκίνησε τη δράση της το 2015, με την προοπτική που είδαμε ότι υπάρχει στον Κλάδο των Μεταφορών. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που αναπτύσσεται διαρκώς με σημαντική εξέλιξη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της.  Αρχικά η δραστηριότητά μας αφορούσε στη διανομή ελληνικού τύπου στους νομούς Αργολιδοκορινθίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Σταδιακά η δραστηριότητα αυτή επεκτάθηκε και στον νομό της Λακωνίας, ενώ από το 2018 έχουμε την αποκλειστικότητα της διανομής τύπου στις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.
Ο τρόπος μας να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις είναι η οργάνωση και η δουλειά. Η συνέπεια στη διαχείριση οδήγησε όχι μόνο στο να ξεπερνάμε τα “εμπόδια”, αλλά να είμαστε μία κερδοφόρος επιχείρηση σ’ έναν τομέα που η πτώση των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια ήταν καλπάζουσα. Κάπως έτσι προχωρήσαμε.

ΣΤΟΧΟΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις cargo σημαίνει αμεσότητα & αξιοπιστία

Η ALEACARGO συγκαταλέγεται σήμερα στις πιο επιτυχημένες ελληνικές εταιρείες μεταφοράς και διανομής στην Πελοπόννησο. Προτεραιότητα για εμάς έχει ο πελάτης και γι’ αυτό πρέπει να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του.
Έτσι τον Μάιο του 2019 προχωρήσαμε σε μία περιορισμένης κλίμακας διανομή εμπορευμάτων, ενέργεια που προέκυψε ως φυσικό αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας μας με Εταιρείες Logistics.
Οι περισσότεροι πελάτες στον συγκεκριμένο κλάδο χρειάζονται την ALEACARGO προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των δικών τους πελατών.
Επομένως η δική μας ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Το κοινό μας ως ALEACARGO είναι όλες οι επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους που διακινούν εμπορεύματα (ξηρά ή ψυχρά) σε οποιοδήποτε προορισμό της Πελοποννήσου.
Οι βασικές αρχές που διέπουν τις εργασίες, υπηρεσίες και μεταφορές μας είναι η ταχύτητα, η συνέπεια και η ευελιξία στις δύσκολες συνθήκες. Σε συνδυασμό με αυτές προσέχουμε ιδιαίτερα το προσωπικό μας, φροντίζοντας να είναι άρτια εκπαιδευμένο και με την απαιτούμενη τεχνογνωσία- εμπειρία.
Σε κάθε κλάδο η εξειδίκευση και η διάθεση για συνεχή εξέλιξη πιστεύουμε ότι κάνει τη διαφορά.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περαιτέρω πληροφορίες  επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή με e-mail ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.
Σύντομα θα λάβετε απάντηση, εντός 24/ώρου σε εργάσιμες ημέρες / ώρες από ένα εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

NEWSLETTER ΕΓΓΡΑΦΗ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ